Valparna har nu flyttat ut i övriga huset och lever med oss andra två- och fyrbenta. De är nyfikna på allt som sker, precis som valpar ska vara. Vi låter dem uppleva så mycket olika saker som möjligt tills de flyttar. De har lärt sig hoppa upp i soffan .vilket lockat länge eftersom de vuxna hundarna gärna ligger där. Och de hänger gärna i köket för där har de också lärt sig att det händer grejer :-).

Det är två fina valpar valpar som fortfarande väntar på rätt hem.

 

2016-01-03

8 veckor

Vivalavida head 8.5w

De är nu 8 veckor och är överallt när de är vakna. Med två syskon att busa med och nån halvbutter Kalle som ändå inte kan låta bli att vara barnvakt är det ganska roligt att vara valp. Pappa Dexter tycker fortfarande att de är ganska onödiga, men sköter sig snyggt om nöden kräver deras umgänge.

De har fått sina officiella namn även om de heter annat hemma hos oss. Kennelnamnet har jag äntligen skickat in men det tar tid innan det gått genom alla kvarnar.

En snabbis i studion med de små. Ovana på ett litet bord med starka lampor och jättegod leverpastej så blev detta resultatet. Ni som fotat dessa propellervalpar vet vad jag menar :-)))

Kullen är döpt efter några låtar som strömmat genom högtalarna hemma hos oss.

Vivalavida

Vivalavida 8,5 v

Starstruck

Starstruck 8.5 v

Ladystardust

Ladystardust 8.5 v

 Ja nästa gång får vi fixa till bättre kameravinklar och valpar som står på alla fyra, men de fastnade åtminstone på bild sötnötarna.

 

 

 

 7 veckor

 Hoppsan här ligger vi vist efter igen

 

 

 

2015-12-20

6 veckor

Jag ligger galet efter med uppdateringar. Skämshatten på.

De har flyttat ner till vardagsrummet, den plats familjen använder mest mitt i huset. De får ofta springa runt på golvet och de upptäcker glatt nya saker. De har fått nya leksaker av både Lena (Dexter co-owner) och Mia (har en äldre bror till dem). Dessa var uppskattade av de tre busarna. Valparana har börjat ta fart i rummet och springer på diagonalen av rummet, troligt för att testa sina gränser.

De äter riktig mat men mamma verkar fortfarande vara bäst. De är nyfikna på det mesta, så man får hålla koll för de är både små och väldigt snabba.

Olika personligheter har de haft sedan de föddes. Alla är de finast på sitt sätt.

 

 Sovande Russkiy Toy valpar 6 veckor

 Jag återkommer helt klart med bilder, tills dess kan ni titta in på min Faceboksida, den har en tendens att uppdateras fortare..

 

 

2015-12-13

5 veckor

under uppdatering

 

 

2015-12-06

4 veckor

under uppdatering

 

 

2015--11-29

3 veckor

De börjar nu reagera på familjen när vi kommer till lådan och de testar sina förmågor att gå. De gör små försök att busa både med oss och med Ledi. De orkar bara inte så länge ännu.

 De har fått smaka på mat vilket var populärt bland de små. De har blivit avmaskade för första gången, vilket är viktigt så att de inte bär på spolmask. Alla går upp i vikt som de ska, en del kanske mer än så ;-) Som Russkiy Toy mamma är nog tre ganska bra antal valpar. De växer fort och det börjar redan bli trängre i mjölkbaren.

De har passerat nyföddhetsstadiet och börjar bli små söta knoddar som man kan sitta och titta på.

Russkiy Toy valpar 3 veckor

Hela kullen i djup dvala efter ännu en portion mat. De rör sig mer och vilar längre mellan målen. Det gör att tiken också får mer vila.

Sobel tik

Sobel tik 16 dagar

 

Black & Tan tik

Black & Tan tik 18 dagar

 

Sobel hane

 Sobel hane 16 dagar.

Eller lillgrabben <3 förmodligen för att hans systrar är så mycket buffligare så blir han mattes lillgrabb. Sötnöt är han.

 Russkiy Toy foster 1 v före födsel

Svårt att tänka sig att dessa Halloween döskallar skulle bli såna sötnosar några veckor senare. Röntgen gjordes Allhelgona så lite komiskt att den visade döskallen :-)) Kan du se alla tre valpar?

 

2015-11-23

2 veckor

Oj vad vi ligger efter i uppdateteringar. Fler bilder finns men jag tror att det tillbringas för långa stunder i valplådan ...

Alla har öppnat sina ögon och växer så det knakar. Ledi gör ett strålande jobb som vaktar och matar dem mest hela tiden. Hon gör bara korta pauser för att vara med familjen en stund.

Mattes lilla hjärta 16 dagar

 

2015-11-15

1 vecka

Alla tre äter och växer så det knakar. Ledi har en vakande öga över de små precis som det ska vara. De har nästan dubblat sin vikt redan, och trots att de är så små kan man se lite olika personligheter. Det är lite lugnare då mjölken runnit till och man ser att valparna växer som de ska. Och att Ledi äter ordentligt vilket krävs med småttingar som bara sover och äter. Lugnet före stormen.

Russkiy Toy valp 1v

 

2015-11-08

Nyfödd

Så var de äntligen här, valparna som vi väntat på. Två tikar och en hane kom tidigt på söndagmorgon.

Russkiy Toy valp nyfödd Full fart i mjölkbaren.

Russkiy Toy all new Alldeles nya.